Kuidas valida radiaatori värvi

Veel hiljuti said sa tellida radiaatori igat värvi, mida sa soovisid….kuni see oli valge. Radiaator oli lihtsalt vahend toa kütmiseks ning selle kõik lõppes. Radiaatorid ei olnud mõeldud sisustuselemendiks ning need ei olnud ka selleks disainitud.

Õnneks on need ajad nüüd möödas ning tootjad pakuvad võimalust tellida radiaatorid väga paljudes erinevates värvides. Oleme toonud välja mõned populaarsemad valikud, et aidata teil valida sobilik värv oma koju.

Antratsiit – kaasaegse radiaatori värv

Radiaatori värvi valides ei pruugi antratsiit olla esimene valik, mis pähe tuleb. See on aga üks nendest värvidest, mis muutub järjest atraktiivsemaks, kui see on soovitud radiaatori värvikaardil olemas.

Antratsiit on rohkem hallikas kui must ning kerge hõbedase varjundiga on see väga ilus ja atraktiivne värv. Kui sa otsid radiaatoreid modernsesse interjööri, siis on antratsit värviga radiaatorid kindlasti heaks valikuks.

Järjest enam valivad inimesed traditsioonilise valge asemel teisi värve ning antratsiit radiaatorid on järjest enam kogumas populaarsust.

Kroom – kõrgklassi värv

Kroom viimistlus on paljudele juba tuttav luksuslike vannitubade käterätikuivatite juures. Enamus inimesi aga ei tea, et kroom viimistlus ei ole piiratud ainult vannitoaga ning kroomitud radiaatorid võivad olla luksulikuks sisustuselemendiks ülejäänud ruumides.

Kaunilt kroomitud radiaator on omamoodi kunstiteos ning muutub kiirelt iga ruumi keskpunktiks. Kroomitud radiaator on minimalistlikult jõulise ja natuke industriaalse välimusega. See sobib hästi minimalistliku maitsega inimestele, kes soovivad lisada natuke “vürtsi” muidu must-valgesse ruumi.

Kroomitud radiaatorid muudavad ruumi tervikuks, kui need kombineerida teiste metall elementidega – lülitid, pistikud, ahjud ja valgustid.

Must – peen ja paindlik värv

Kui sa ei soovi kulutada palju aega radiaatori värvi valimisele, aga tead, et sa ei soovi valget radiaatorit, siis on must värv just sulle.

Musta värvi radiaator sobib igale poole. Ei ole vahet, millist tüüpi ruumi või interjööri see paigutada. Must radiaator näeb välja peen ja stiilne nii modernses elutoas kui ka näiteks renoveeritud maakodu maakivist köögis.

Lisaks stiilsele värvile on must ka väga “andestav” värv. Mustal värvil paistavad aastatega tekkivad täkked ja kriimud vähem välja kui näiteks valgel radiaatoril.

Valge – traditsiooniline radiaatori värv

Radiaatorite puhul on paljud meist siiski traditsionalistid. Seega nagu kõik Ferrarid peaksid olema punased, peaksid ka radiaatorid olema valged.

Ja selles ei ole üldse midagi halba. Valged radiaatorid sobivad absoluutselt igale poole ning see on alati turvaline valik. Valge puhul ei pea sa kunagi hiljem kahetsema. Samuti on valgete radiaatorite valik väga suur.

Valge radiaatori eelistamine ei tähenda ka automaatselt liigset konservatiivsust, sest saadaval on palju erinevaid ja ägedaid valgeid disainradiaatoreid, mille seast valida.

Erivärv – sinu valik

Ei tasu aga unustada, et lisaks eelpool loetletud värvidele on saadaval veel sadu erinevaid kombinatsioone. Lisaks sellele pakuvad mitmed radiaatorite tootjad ka võimalust tellida radiaatorid kliendi poolt etteantud värviga.

See võimaldab teil ühildada radiaatorid juba olemasoleva värviskeemiga või lasta lihtsalt oma fantaasial lennata!